Διακοσμητικές λύσεις με ταπετσαρίες τοίχου


Τα τελευταία χρόνια οι ταπετσαρίες τοίχου έχουν μπει πολύ δυναμικά στο χώρο της εσωτερικής διακόσμησης. Τα πλεονεκτήματά τους είναι πολλά, με κυριότερο την ευκολία που παρέχουν στην αλλαγή οποιουδήποτε χώρου οικονομικά και χωρίς ταλαιπωρία. Οι ταπετσαρίες τοίχου βρίσκουν όλο και περισσότερες χρήσεις στη διακόσμηση σπιτιών, καταστημάτων ακόμα και γραφείων. Πρακτικά δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα στον τοίχο κατά την αφαίρεσή τους και παρέχουν πλειάδα σχεδίων και υφών, για να αποφασίσετε το ιδανικότερο για εσάς. Η επεξεργασία τους είναι κατάλληλη και η τοποθέτηση μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε χώρο, ακόμα και σε παιδικό δωμάτιο. Οι ταπετσαρίες τοίχου προσφέρουν πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα υλικά για την κάλυψη επιφανειών, γιατί είναι άοσμες και τοποθετούνται εύκολα.


Σε αντίθεση με τα παλαιότερα χρόνια, οι ταπετσαρίες καθιερώνονται ως διακοσμητική λύση, ακόμη και χωρίς να είναι απαραίτητο να καλύψουν όλους τους τοίχους. Η τοποθέτηση τους ακόμα και σε ορισμένο μέρος του τοίχου σας, μπορεί να δημιουργήσει ένα προσωπικό και ιδιαίτερο στυλ στο χώρο, εύκολα και σε χαμηλό κόστος. Επιπλέον, μπορούν φωτίσουν έναν μικρό χώρο, να τον κάνουν να φαίνεται μεγαλύτερος, αλλά και να καλύψουν  ατέλειες που πιθανόν να υπάρχουν στους τοίχους.
Σε εσάς η ταπετσαρία έρχεται σε συσκευασία ρολού, με διαστάσεις 10 μέτρων μήκους επί 53 εκατοστών πλάτους και μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε εμβαδό επιφάνειας έχετε στον χώρο σας. Η τοποθέτησης της γίνεται με κόλλα ταπετσαρίας η οποία είναι άοσμη και διάφανη. Το κυριότερο πλεονέκτημα είναι να μην καταστρέφεται η επιφάνεια του τοίχου κατά την αφαίρεσή της. Υπάρχει ποικιλία υλικών, όπως οι vlies non woven όπου περιέχουν επιπλέον μικρο-ίνες στο υπόστρωμα τους, προκειμένου να μην υπάρχει συστολή – διαστολή κατά την τοποθέτηση αλλά και να αφαιρούνται με μεγάλη ευκολία όταν το θελήσουμε, οι βινυλικές για μεγαλύτερη αντοχή στο καθάρισμα, καθώς και αυτές με  επιφάνεια από πλαστικοποιημένο χαρτί που είναι και οι πιο οικονομικές.









Διακοσμητικές λύσεις με ταπετσαρίες τοίχου Διακοσμητικές λύσεις με ταπετσαρίες τοίχου Reviewed by Decorator on 8:48 π.μ. Rating: 5

2 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα είδη διακόσμησης για το σπίτι και τον κήπο βρήκα και στο echodeco.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. home and garden

    Home and Garden - Shop for Better Homes and Gardens at OnlineShop2Save.com with no cost shipping. All type of home and garden latest accessories available on our online store at low cost.


    to get more - http://www.onlineshop2save.com/home-garden/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.