40+ πανέμορφες Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης για το τζάκι σας


40+ πανέμορφες Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης για το τζάκι σας

Λιτός ή περισσότερο… γεμάτος, με βασικό στοιχείο στεφάνια, γιρλάντες, μπάλες, κεριά, κλαριά, φωτάκια ή κάθε είδους στολίδι και σε όποιες αποχρώσεις και ύφος σας αρέσει, το τζάκι μπορεί να αποτελέσει το κεντρικό σημείο του γιορτινού σας στολισμού είτε κάπου κοντά του τοποθετήσετε και το έλατο είτε ακόμη κι αν παραλείψετε εντελώς το δέντρο.


Ανεξάρτητα από τον τύπο και το  μέγεθος  του τζακιού, ο  τοίχος  που βρίσκεται  τοποθετημένο  όσο και οι επιφάνειες  πάνω και γύρω του, είναι  ιδανικά  σημεία για να  εστιάσετε  τον χριστουγεννιάτικο  διάκοσμο  ενός χώρου , αφού πριν  αποσύρετε για τις μέρες των γιορτών όλα τα διακοσμητικά που συνήθως βρίσκονται εκεί εκτός από οτιδήποτε μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στην γιορτινή ατμόσφαιρα όπως κάποια κηροπήγια κλπ.



Γενικά όσο πιο πολύ θέλετε να στολίσετε τον χώρο γύρω από το τζάκι τόσο περισσότερο θα πρέπει να τον …αδειάσετε από οτιδήποτε δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο …γιορτινό σκηνικό του σπιτιού, διαφορετικά ο χώρος αντί να στολιστεί θα …φορτωθεί άκομψα.











































40+ πανέμορφες Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης για το τζάκι σας 40+ πανέμορφες Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης για το τζάκι σας Reviewed by Decorator on 8:17 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.