Ανακαινίστε τον κήπο σας εμπνευσμένα με αυτές τις εύκολες ιδέες σε εφαρμογή


Χαιρετίζουμε την αυλή και τον κήπο που είναι όμορφα διαμορφωμένος σε οποιαδήποτε γωνία και αν έχει. Οπωροφόρα δέντρα, θάμνοι, λουλούδια, χαλίκι ή λιθόστρωτα μονοπάτια, και εδώ και εκεί ένα στολίδι χειροποίητο. Κάποιοι επιλέγουν να σχεδιάσουν τα κεραμικά ειδώλια στον κήπο όπως και οι ιστορίες, άλλοι με πολλές γλάστρες ή διακοσμητικά από ξύλο.

Δεν είναι τυχαίο που σήμερα έχουμε άρθρο με διακόσμηση από ξύλο, επειδή θέλουμε να σας δώσουμε μερικές ενδιαφέρουσες και ιδιαίτερες ιδέες για το πώς μπορούν να διακοσμηθούν αυτά τα κούτσουρα καθώς και ότι μπορεί να είναι ελκυστικό για τον κήπο, αν είναι σωστά σχεδιασμένο.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι περισσότεροι από εσάς θα πουν ότι δεν φαίνεται μια καλή ιδέα, δεδομένου ότι είναι απλά κομμάτια ξύλου ξηρά. Λοιπόν, να μας δώσετε την άδεια να υποστηρίξουμε με τις παρακάτω εικόνες παρουσιάζει το αντίθετο.

Αλλά δεν είναι μόνο τα κούτσουρα που μπορεί να κάνουν τα αντικείμενα σε μικρογραφία, αλλά και κουτιά από ξύλο, που αγοράζονται σε αρκετές περιπτώσεις, και αν θα βάψετε σε φωτεινά χρώματα, σίγουρα θα είναι πόλος έλξης για τους επισκέπτες σας και ειδικά για τα παιδιά.
















Ανακαινίστε τον κήπο σας εμπνευσμένα με αυτές τις εύκολες ιδέες σε εφαρμογή Ανακαινίστε τον κήπο σας εμπνευσμένα με αυτές τις εύκολες ιδέες σε εφαρμογή Reviewed by Decorator on 11:16 π.μ. Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Πολύ όμορφες ιδέες για να αξιοποιήσεις διάφορα αντικείμενα στον κήπο και στο σπίτι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.