Πώς να φτιάξετε μια υπέροχη ονειροπαγίδα σε περισσότερες από 70 απλές DIY ιδέες



Ένα συμβολικό αντικείμενο που περιβάλλεται από ένα πέπλο μυστηρίου, η παγίδα των ονείρων με ρίζες από τους Ινδιάνους, έρχεται για να βρει σήμερα μια θέση στην καθημερινή ζωή του σύγχρονου ανθρώπου. Μια διακόσμηση για την κρεβατοκάμαρά σας, το καθιστικό ή ακόμα και σαν τατουάζ στο δέρμα, η ονειροπαγίδα συνεχίζει να μας συναρπάζει και δεν είναι μόνο η ομορφιά που αγαπάμε. Η ώθηση προς το άγνωστο, η ανάγκη να φέρουμε ένα άγγιγμα της μαγείας στην ζωή μας. Και δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται πώς να κάνουν μια μόνοι τους, σήμερα θα τους βοηθήσουμε απαντώντας σε αυτή την ερώτηση.


Ονειροπαγίδα - ιστορία και συμβολισμός


Αλλά πριν προχωρήσουμε στην παρουσίαση των ιδεών μας, θα θέλαμε να απαντήσουμε σε μερικές βασικές ερωτήσεις. Συγκεκριμένα, τι είναι η παγίδα ονείρων, ποια είναι η προέλευσή του, γιατί να την έχει κανείς στο σπίτι του .... Στην πραγματικότητα, ο κλασικός συλλέκτης ονείρου αποτελείται από τρία κύρια στοιχεία - τον δακτύλιο, τον καμβά και τα μικρά διακοσμητικά στοιχεία. Αλλά αρχικά αντίθετα από σήμερα, ήταν εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από φυσικά υλικά.


Πράγματι, οι αυτόχθονες λαοί της Βόρειας Αμερικής ήταν οι πρώτοι που τη χρησιμοποιούσαν. Για αυτούς, ήταν ένα είδος φυλαχτού που υποτίθεται ότι προστατεύει τον ύπνο των μωρών από κακά όνειρα και πνεύματα. Το βράδυ όταν κοιμάσαι, αυτό το δίκτυο σαν ιστός αράχνης, αφήνει καλά όνειρα να περάσει και να πιάσει εφιάλτες στο δίχτυ του. Πιστεύεται ότι το πρωί, κατά την ανατολή του ηλίου, οι αιχμαλωτισμένοι εφιάλτες θα καούν από τις πρώτες ακτίνες του ήλιου. Και επειδή αυτά τα είδη των ιστοριών δεν αποτυγχάνουν να αποπλανήσουν τον σύγχρονο άνθρωπο, αυτός είναι ενθουσιασμένος από τη δυνατότητα να έχει ένα αντικείμενο που θα εξασφαλίσει έναν ήρεμο ύπνο.

Απαιτούμενα υλικά: για να φτιάξετε μια ονειροπαγίδα ανάλογα με το σχέδιο


    
     ξύλινο ή μεταλλικό στεφάνι
     μαλλί
     θερμόκολλα
     ξύλινες ή πλαστικές χάντρες
     ταινία
     φτερά
 
     ψαλίδι και πιστόλι θερμόκολλας
     χαρτί κρεπ
     βελόνες και κλωστές νήματος
 
     σουέτ ή δερμάτινο κορδόνι
     κερωμένο καλώδιο
     διακοσμητικές χάντρες
     δαντέλες και κορδέλες
 

Δείτε λοιπίν στις παρακάτω  εικόνες και βιντεάκια περισσότερες από 70 απλές DIY ιδέες για το πώς να φτιάξετε μια υπέροχη ονειροπαγίδα.






































































 

Πώς να φτιάξετε μια υπέροχη ονειροπαγίδα σε περισσότερες από 70 απλές DIY ιδέες Πώς να φτιάξετε μια υπέροχη ονειροπαγίδα σε περισσότερες από 70 απλές DIY ιδέες Reviewed by Decorator on 9:16 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.