16 ασυνήθιστες διακοσμήσεις για να προσθέσετε μια νότα διασκέδασης στην αυλή και τον κήπο σας


Οι ασυνήθιστες διακοσμήσεις κήπων μπορούν να δημιουργήσουν υπέροχα κεντρικά στοιχεία για τα σχέδια της αυλής, προσφέροντας ενδιαφέρον και μοναδικούς τόνους στον εξωραϊσμό της αυλής. Δημιουργικά δοχεία για διακόσμηση με ανθοφόρα φυτά μπορούν να κάνουν τους υπαίθριους χώρους σας να φαίνονται διαφορετικοί και θεαματικοί. Ακριβώς ένα φθηνό πλαστικό γραμματοκιβώτιο ή μια σπασμένη γλάστρα terra cotta μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δημιουργική και όμορφη διακόσμηση της αυλή που αλλάζει τη όψη σε μηδέν χρόνο.



Το παλιό ποδήλατό σας, μια ομπρέλα ή ένας μεγάλος κορμός μπορεί να μετατραπεί σε ένα εντυπωσιακό κεντρικό στοιχείο για τον εξωραϊσμού της αυλής τους μήνες του καλοκαιριού. Μια παλιά καρέκλα, σπασμένες γλάστρες και μεγάλα παιδικά παιχνίδια κάνουν υπέροχα δοχεία για ανθοφόρα φυτά που φέρνουν χρώμα και ενδιαφέρον σε κάθε κήπο και αυλή.

















16 ασυνήθιστες διακοσμήσεις για να προσθέσετε μια νότα διασκέδασης στην αυλή και τον κήπο σας 16 ασυνήθιστες διακοσμήσεις για να προσθέσετε μια νότα διασκέδασης στην αυλή και τον κήπο σας Reviewed by Decorator on 3:16 μ.μ. Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Από τις πιο όμορφες και διασκεδαστικές ιδέες που έχω δει ποτέ. Δίνουν πράγματι άλλη διάσταση στον κήπο. Τα λάστιχα του αυτοκινήτου ως τσαγιέρα και φλυτζάνι και το ψεύτικο πηγάδι, αλλά και το ξύλινο χωριό για τα πουλιά και ο πολυέλαιος-γλάστρα, με άφησαν άφωνη! Μου δίνεις ιδέες, φίλη μου! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.