Πώς να Ενσωματώστε Ζέβρα Διακόσμηση στο Υπνοδωμάτιο σας


Το Animal print σε γενικές γραμμές είναι πολύ τολμηρό και εντυπωσιακό και αρκετά δύσκολο στη διακόσμηση. Η διακόσμηση ζέβρα είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παράδειγμα. Είναι  ζωντανή και τολμηρή αλλά και κάπως απλοποιημένη σε σχέση με άλλες διακοσμήσεις. Αυτό την καθιστά ένα ευχάριστο σημείο εστίασης για χώρους όπως το υπνοδωμάτιο, το οποίο συχνά χρειάζεται μια έκρηξη  χρώματος ή μοτίβου για να  αισθάνονται αρμονικά.
Κρατήστε το υπνοδωμάτιο απλό και οπτικά χαλαρωτικό και χρησιμοποιήστε Ζέβρα Διακόσμηση  μόνο για τα κομμάτια εστίασης, όπως ένα παγκάκι στο πόδι του κρεβατιού, τα μαξιλάρια ή ένα κομμάτι έργου τέχνης.
Αν προτιμάτε τη διακόσμηση να είναι λίγο πιο πικάντικη και δυναμική, επιλέξτε μια ζέβρα χαλί που να ταιριάζει με μερικά άλλα στοιχεία στο δωμάτιο, όπως μια καρέκλα, για παράδειγμα. 
Ρίξτε  μαξιλάρια τα οποία είναι εξαιρετικά για την εισαγωγή του μοτίβου στην κρεβατοκάμαρα. Στην περίπτωση αυτή, το κομοδίνο και οι λάμπες ενσωματώνουν επίσης την εκτύπωση στο σχεδιασμό τους. 
Για την κρεβατοκάμαρα των παιδιών, βρείτε ένα διασκεδαστικό τρόπο για να ενσωματώσετε αυτό το μοτίβο, ίσως χρησιμοποιώντας μια πραγματική ζέβρα. Συνδυάζει την λειτουργικότητα και τη διασκέδαση σε ένα χαριτωμένο σχεδιασμό. 
Μπορεί να είναι διασκεδαστικό να μιμηθούν το πρότυπο με άλλους τρόπους σε όλο το δωμάτιο. Για παράδειγμα, οι ριγέ επεξεργασίες παραθύρων συνδέονται όμορφα με το κρεβάτι. 

Οι ιδέες πολλές και αν θέλετε περισσότερη έμπνευση δείτε τις εικόνες που έχουμε μαζέψει για σας. 















Images via: Pinterest 
Πώς να Ενσωματώστε Ζέβρα Διακόσμηση στο Υπνοδωμάτιο σας Πώς να Ενσωματώστε Ζέβρα Διακόσμηση στο Υπνοδωμάτιο σας Reviewed by Decorator on 4:16 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.