Κηπουρική - χρήσιμες συμβουλές για την εξωτερική όαση σας



Ποιος δεν ονειρευόταν να έχει μια ανανέωση στο δικό του κήπο; Πώς να δημιουργήσετε τον κήπο των ονείρων σας είναι το θέμα του άρθρου μας σήμερα. Με τις παρακάτω εικόνες θα θέλαμε να σας δώσουμε προτάσεις για το πώς να μετατρέψετε τον κήπο σας σε μια συναρπαστική όψη σε εξωτερικούς χώρους. Ελπίζουμε ότι ο καθένας θα μπορούσε να βρει κάτι για τον εαυτό του. Θα σας δώσουμε λίγες συμβουλές και αυτές χωρίζονται σε τρία τμήματα: καθίσματα, διακόσμηση λουλουδιών και συστήματα νερού.
 
Θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις συνθήκες διαβίωσής σας κατά τη διάρκεια της κηπουρικής. Είναι ο κήπος σας μικρός και θα πρέπει να εξοικονομήσετε χώρο; Έχετε ελεύθερες γωνίες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε; Θέλετε να έχετε άνετα καθίσματα στο κέντρο του κήπου σας ή προτιμάτε να καθίσετε με ένα βιβλίο στο χέρι σας δίπλα σε ένα περβαζάκι; Ίσως θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο μέσα στην πλούσια βλάστηση των φυτών του κήπου; Τι είδους στυλ θέλετε να επιτύχετε στον σχεδιασμό του κήπου σας - Ασιατικό,μεσογειακό,Boho ή Vintage; Έχετε ένα παλιό σπίτι που θέλετε να επανασχεδιάσετε ή απλώς θέλετε να ανανεώσετε και να ανακαινίσετε το σπίτι σας; Η απόφαση για αυτό είναι δική σας προτού αρχίσετε να επανασχεδιάζετε τον υπαίθριο χώρο σας.

Εξωτερικά καθίσματα

Εάν διαθέτετε μόνο μικρό χώρο στον κήπο όπου μπορείτε να καθίσετε μαζί με τους φίλους σας, σας προτείνουμε τα εξής: επιλέξτε έπιπλα χαμηλά και οικονομίας χώρου. Φέτος οι μαξιλάρες πουφ είναι ακόμα μοντέρνες και προσφέρουν τη λύση για τον περιορισμένο χώρο στον κήπο. Ελαφρύ, άνετο και πολύ πρακτικό - τα αναφερθέντα μαξιλάρια καθισμάτων φέρουν την άνεση του στιλ υγιεινής, το ρομαντισμό του στυλ Boho και την αξία του στυλ vintage.
 

Διακοσμήστε με λουλούδια

Υπάρχουν πολλές ιδέες για το πώς μπορείτε να διακοσμήσετε τον κήπο σας με λουλούδια. Και αυτό είναι το ευκολότερο και πιο ευχάριστο έργο στην κηπουρική. Μπορεί κανείς να εκφράσει την ατομικότητα του. Κατά κανόνα, όταν θέλετε να χαλαρώσετε, τα λουλούδια και τα φυτά κήπου τους βοηθούν. Είτε γλάστρες λουλουδιών είτε παρτέρια, τα φυτά φέρνουν την απαραίτητη αισθητική αφή στον κήπο σας. Κρεμαστές γλάστρες στα παράθυρα, διαμορφωμένα παρτέρια,
στεφάνια με λουλούδια. Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα για το σχεδιασμό με λουλούδια θα ήταν να σχηματίσουν ένα κρεβάτι σε έναν τοίχο ή στο φράχτη. 

Υδρόβια φυτά

Τα χαρακτηριστικά του νερού συμβάλλουν στη δροσιά και τη φρεσκάδα στον κήπο σας. Η ροή του νερού στη λίμνη του κήπου ή ο θόρυβος από ένα σιντριβάνι για να ακούσετε, ενώ χαλαρώνετε με ένα βιβλίο στον κήπο ή κολυμπώντας στην πισίνα είναι κάτι παραπάνω από συνιστώμενο. Τα συστήματα νερού είναι η καλύτερη λύση για τον κήπο σας εάν έχετε αρκετό χώρο για αυτό.

Δημιουργήστε άνεση και ομορφιά στον κήπο σας με ευχαρίστηση και αγάπη. Με άνετα καθίσματα, ασυνήθιστη διακόσμηση λουλουδιών και συστήματα νερού, ο κήπος σας θα είναι πλήρως επιπλωμένος και θα σας προσφέρει την απίστευτη χαλάρωση. Σας ευχόμαστε ό, τι καλύτερο.















 
Κηπουρική - χρήσιμες συμβουλές για την εξωτερική όαση σας Κηπουρική - χρήσιμες συμβουλές για την εξωτερική όαση σας Reviewed by Decorator on 12:43 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.