Πώς να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας χρωματιστές υφές - Ιδέες για εσωτερικό σχεδιασμό με στενσιλ

 Διακόσμηση τοίχου με στενσιλ

Από καιρό σε καιρό χρειαζόμαστε μια αλλαγή, και αυτή η αλλαγή μπορεί απλά να είναι ένα σημείο χρώματος, για παράδειγμα, εφαρμόζεται ακριβώς όπου χρειάζεται, δηλαδή, ένας τοίχος στο δωμάτιο. Και ποια σχήματα είναι πιο κατάλληλα από τα φυτικά ή γεωμετρικά σχέδια που κόβονται από ζελατίνα ή χαρτόνι. Σας έδωσα μια ιδέα για το θέμα σήμερα, που είναι ιδέες για εσωτερική διακόσμηση με στένσιλ.


Έτσι, αν βαρεθείτε με το πώς φαίνεται το εσωτερικό του δωματίου σας και θέλετε μικρές αλλαγές στο ντεκόρ, εδώ είναι μια καλή ιδέα να φέρετε ένα σημείο χρώματος χρησιμοποιώντας στάμπα ή στενσιλ, όπως λέγονται. Και για να τα κάνετε χρειάζεστε ένα παχύτερο κομμάτι ζελατίνας ή ένα κομμάτι χαρτονιού που κόβετε στο αγαπημένο σας μοτίβο. Τοποθετώντας το σχήμα στον τοίχο που θέλετε να ανακαινίσετε και απλά εφαρμόζοντας ένα στρώμα χρώματος πάνω σε άλλο χρώμα με ένα μικρό πινέλο ή ρολό. 

Συμβουλή μας είναι να το κάνετε σταμπωτά.

Μέχρι στιγμής οι πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης μοιάζουν με τα απροσδιόριστα λουλούδια, στα οποία επικαλύπτονται οι αποχρώσεις, με αποτέλεσμα ένα επιτυχημένο μοντέλο.

Αλλά καλύτερα να σας αφήσουμε να εμπνευστείτε αυτές τις ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού και αν μερικές από αυτές ταιριάζουν στο στυλ σας, έχετε μόνο σαν αποστολή να το τολμήσετε.
 















 
Πώς να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας χρωματιστές υφές - Ιδέες για εσωτερικό σχεδιασμό με στενσιλ Πώς να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας χρωματιστές υφές - Ιδέες για εσωτερικό σχεδιασμό με στενσιλ Reviewed by Decorator on 7:45 μ.μ. Rating: 5

1 σχόλιο:

Από το Blogger.