18 Εμπνευσμένες DIY ιδέες με κεφαλάρια που πρέπει να δείτε


Εάν σκέφτεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην κρεβατοκάμαρά σας, ρίξτε μια ματιά σε μερικές εμπνευσμένες προτάσεις, όπου μπορείτε να δείτε πόσο απλά και σχετικά φθηνά κόλπα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, για να κάνετε το κεφάλι του κρεβατιού σας (καθώς και ολόκληρο το υπνοδωμάτιο) να έχουν μια εντελώς νέα εμφάνιση. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλά ξύλινα πηχάκια που συνήθως χρησιμοποιούνται για περιφράξεις ή από παλέτες. Είναι εξαιρετικά προσιτά, μπορείτε να τα πάρετε μερικά κομμάτια, να τα συνδέσετε και να κάνετε ενδιαφέρον ρουστίκ κεφαλάρι. Αν και είναι πολύ όμορφα στις φυσικές παραλλαγές, μπορείτε πάντα να τα βάψετε με ακρυλικά χρώματα ή και να τα βερνικώσετε.

Πανέμορφα DIY Κεφαλάρια για ένα εντυπωσιακό υπνοδωμάτιο



Ένα άλλο μεγάλο τέχνασμα για ένα δωμάτιο όπου δεν έχετε απολύτως καμία δημιουργική ιδέα. Επαναχρησιμοποιήστε κάποιο πλαίσιο των παλιών παραθύρων σας, ή ίσως παλιά παραθυρόφυλλα. Σήμερα, υπάρχουν τόσες πολλές εμπνευσμένες ιδέες, απλά πρέπει να βρείτε ποιο κεφαλάρι DIY θα είναι κατάλληλο για την κρεβατοκάμαρά σας. Ρίξτε μια ματιά στην εμπνευσμένη συλλογή μας και θα βρείτε σίγουρα την ιδέα.


Source


18 Εμπνευσμένες DIY ιδέες με κεφαλάρια που πρέπει να δείτε 18 Εμπνευσμένες DIY ιδέες με κεφαλάρια που πρέπει να δείτε Reviewed by Decorator on 5:58 μ.μ. Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Μα τι υπέροχα κεφαλάρια είναι αυτά! Τα αγαπώ! Δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω! Εκπληκτικές DIY ιδέες. Ευχαριστούμε και πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.