42 Δημιουργικές ιδέες για το πώς να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό μονοπάτι κήπου


O καιρός γίνεται όλο και καλύτερος και τελικά ήρθε ή ώρα να περάσετε λίγο ελεύθερο χρόνο στον κήπο σας. Δεν είναι υπέροχο... Για όσους περιμένουν όλο το χειμώνα για να ανασηκώσουν τα μανίκια τους για εργασίες στον κήπο, γράφουμε το τρέχον άρθρο. 

Οι έμπειροι άνθρωποι πιθανότατα έχουν κάνει ήδη τον εαρινό καθαρισμό και ανακάλυψαν πολλά συναρπαστικά αντικείμενα. Το άρθρο μας σήμερα θέλει να δείξει δημιουργικά παραδείγματα, για το πως να δημιουργήσουμε το τέλειο και μοναδικό μονοπάτι κήπου. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις δημιουργικές, περιβαλλοντικά συνειδητές ιδέες ανακύκλωσης για να εμπνευστείτε και να υιοθετήσουν μερικές από αυτές για το δημιουργικό έργο σας στον κήπο.

20 πανεύκολα ξύλινα διακοσμητικά κήπων από κορμούς που μπορείτε να κάνετε τζάμπα


Η δημιουργία ενός μονοπατιού κήπου μπορεί να είναι μια συναρπαστική πρόκληση. Μετά το μακρύ χειμώνα, μπορείτε να ορίσετε το μονοπάτι του κήπου ως στόχο και να αφήσετε τον κήπο ή την αυλή να φαίνεται αρκετά "οικεία" και να καλλιεργείται. Τι έφερε ο καθαρισμός από την άνοιξη; Ρίξτε μια ματιά και σκεφτείτε σε τι είστε καλός για τη διαδρομή του κήπου (ή για άλλους σκοπούς) και τι μπορεί να χρησιμοποιήσετε καλά. Τα μπουκάλια, για παράδειγμα, μπορούν να συλλέγουν γρήγορα στο σπίτι και αν δεν προτίθεστε να τα ανταλλάξετε για δέσμευση, μπορείτε να κάνετε κάτι χρήσιμο από αυτό. Πολύχρωμες (γυάλινες) πέτρες και φιάλες μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως δομικό υλικό. Το δεύτερο δεν είναι απαραιτήτως φιλικό προς το περιβάλλον, αλλά είναι απαραίτητο για μια καλή αιτία.

Ερείπια της τελευταίας ανακαίνισης, όπως παρκέ ή οποιοδήποτε είδος πλακιδίων ή τούβλων μπορεί να θεωρηθεί αρμονικό υλικό σχεδιασμού για το μονοπάτι στον κήπου. Οι καλές, παλιές ευρωπαλέτες Φυσικά, είναι επίσης υπέροχες στον κήπο. Και αν κατά τύχη ή ατυχία έχετε ένα σπασμένο καθρέφτη, μπορείτε να τον συμπεριλάβετε στον σχεδιασμό του κήπου σας.



































42 Δημιουργικές ιδέες για το πώς να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό μονοπάτι κήπου 42 Δημιουργικές ιδέες για το πώς να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό μονοπάτι κήπου Reviewed by Decorator on 11:16 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.