Διακοσμήστε το μπαλκόνι σας για την άνοιξη


Οι βεράντες και τα μπαλκόνια μας μπορούν να φαίνονται πολύ χαρούμενα την άνοιξη. Και είναι ότι αυτό το μέρος είναι ιδανικό για να απολαύσετε το έξω και να καλέσετε τους φίλους και την οικογένειά μας σε μοναδικές βραδιές. Εάν δεν το έχετε κάνει ακόμα, σας ενθαρρύνουμε να το κάνετε: διακοσμήστε το μπαλκόνι σας για την άνοιξη.



16 ελκυστικά σχέδια μικρού μπαλκονιού που δεν έχετε δει ποτέ πριν

Τι μπορούμε να προσθέσουμε στη διακόσμηση του μπαλκονιού μας για να έρθουμε σε επαφή με την άνοιξη; Πολλά πράγματα, αλλά κυρίως χρώμα. Το χρώμα πρέπει να υπάρχει παντού, σαν ο μικρός μας υπαίθριο χώρος να ήταν ένα όμορφο λουλούδι. Γι 'αυτό, συχνά, μοιραζόμαστε πολύχρωμες ιδέες για να διακοσμήσετε εξωτερικούς χώρους.

Διακοσμήστε το μπαλκόνι σας με έντονα χρώματα


Δεν πρέπει να φοβάστε να πειραματίζεστε, να αναμιγνύετε και να ρισκάρετε. Τα φωτεινά και έντονα χρώματα είναι ολοένα και πιο μοντέρνα. Θα φέρουν απίστευτη ζωτικότητα σε αυτή τη γωνιά του σπιτιού μας, και ειδικά την άνοιξη! Αυτός ο τύπος χρωμάτων μπορεί να υπάρχει στα έπιπλα, στα μαξιλάρια ή στα χαλιά και ακόμη και στις γλάστρες.

15 Καταπληκτικές ιδέες με γλάστρες για να ομορφύνετε το μπαλκόνι σας


Φωτισμός για τη διακόσμηση των μπαλκονιών


Παίξτε με τα φώτα. Είναι αλήθεια ότι την άνοιξη, κατά κανόνα, υπάρχει πιο φυσικό φως. Οι μέρες είναι λίγο μακρύτερες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και το τεχνητό φως. και αυτό είναι ότι οι νύχτες στο μπαλκόνι μας θα είναι μοναδικές, με μια ευχάριστη ψύχρα που θα μας προσκαλέσει στο δείπνο ή για ένα ποτό έξω. Οι γιρλάντες των φώτων είναι ένα κλασικό υπαίθριο must, όλο και περισσότερο εμφανές και επίσης πολύ εύκολο να βρείτε στα καταστήματα φωτισμού.

Διακοσμήστε το μπαλκόνι σας για την άνοιξη με λουλούδια


Τέλος θυμηθείτε ότι τα φυτά είναι ζωή, και σε ένα μπαλκόνι την άνοιξη ακόμη περισσότερο. Μπορείτε να βάλετε πράσινα φυτά, αλλά μην ξεχνάτε τα λουλούδια, ακόμη και τα φυτά και τα μικρά οπωροφόρα δέντρα. Κάντε το μπαλκόνι σας να μετατραπεί σε αυτοσχέδιο κήπο. Ναι, είναι αλήθεια ότι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχει αρκετός χώρος για ό, τι θέλουμε, αλλά γι 'αυτό υπάρχουν κάθετοι κήποι, τους οποίους μπορούμε είτε να αγοράσουμε είτε να κάνουμε μόνοι μας, όπως είδαμε πριν από λίγο καιρό σε ένα άρθρο με ιδέες για Δημιουργήστε τον δικό σας κάθετο κήπο με ξύλινες παλέτες.
















Διακοσμήστε το μπαλκόνι σας για την άνοιξη Διακοσμήστε το μπαλκόνι σας για την άνοιξη Reviewed by Decorator on 8:19 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.