20 Κομψές κρεμαστές ιδέες για βάζα και γλάστρες για μια μοναδική Διακοσμητικά Χώρου


Τα κρεμαστά βάζα και γλάστρες τοίχων γίνονται όλο και πιο δημοφιλή καθώς οι άνθρωποι συνειδητοποιούν την ευελιξία τους. Μπορούν να κρεμαστούν σε σπίτια για να παρουσιάσουν ένα κομψό εσωτερικό σχέδιο, ή μπορούν να προβάλλονται σε γραφεία και αίθουσες συνεδριάσεων για να δημιουργήσουν ένα άψυχο εταιρικό περιβάλλον. Εάν υπάρχει ένας τοίχος, υπάρχει ένας τρόπος να κρεμάσετε φυτά πάνω του.

Αλλά τι και εάν δεν έχετε πειραματιστεί ποτέ με τέτοιου είδους διακοσμήσεις πριν; Τι πρέπει να ξέρετε για να ξεκινήσετε; Εδώ είναι μερικά μόνο πράγματα που πρέπει να λάβετε υπ 'όψιν για κρεμαστές γλάστρες.



24 DIY αξιολάτρευτες Ιδέες για ξύλινες γλάστρες

Οι παπαρούνες και οι πετούνιες χρειάζονται μεγάλη προσοχή, επομένως είναι τα φυτά να κρεμαστούν στην κουζίνα. Για την αίθουσα συνεδριάσεων, μπορείτε να προτιμήσετε ένα φυτό μπαμπού που μπορείτε να κρεμάσετε και να το ξεχάσετε εντελώς, θα αναπτυχθεί μόνο του με ελάχιστη προσπάθεια που θα απαιτηθεί από εσάς.

Οι γλάστρες έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Ανάμεσα σε γλάστρες, βάζα, σωλήνες, κουβάδες και κιβώτια, θα έχετε τις συλλογές σας από δοχεία. Απλά βεβαιωθείτε ότι τα βάρη τους μπορούν να υποστηριχθούν σωστά στις οροφές και στους τοίχους σας.

Εξαιρετικοί DIY τρόποι για να κρεμάσετε και να παρουσιάσετε τις γλάστρες σας στον τοίχο


Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν έχετε παιδιά και κατοικίδια ζώα. Σκεφθείτε επίσης την πρόσβαση στη σκιά και το ηλιακό φως. Μπορείτε να εμπνευστείτε από αυτές τις ιδέες που έχουμε για σας στις παρακάτω εικόνες και να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό. Η φαντασία σας πρέπει να είναι τόσο άγρια ​​όσο τα λουλούδια που αναπτύσσονται στις γλάστρες σας. Είστε έτοιμοι να δείτε μερικά δείγματα και να πάρετε την έμπνευση;


Διακοσμήστε τον κήπο σας με γλάστρες σε κλουβιά























20 Κομψές κρεμαστές ιδέες για βάζα και γλάστρες για μια μοναδική Διακοσμητικά Χώρου 20 Κομψές κρεμαστές ιδέες για βάζα και γλάστρες για μια μοναδική Διακοσμητικά Χώρου Reviewed by Decorator on 2:21 μ.μ. Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα σας,

    Εξαιρετικές ιδέες για την διακόσμηση του τοίχου με γλάστρες, πολύ πρωτότυπο και δίνει μία αίσθησης Ανοιξης και ανανέωσης στο χώρο.

    Στην to-do list μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.