Φωτίστε το σπίτι σας σχεδόν αμέσως με ένα DIY πολύχρωμο βάζο


Ψάχνετε τρόπους για να φωτίσετε το σπίτι σας σχεδόν αμέσως; Diy ιδέες που δεν κοστίζουν μια περιουσία, αλλά φαίνονται φανταστικές; Τότε αυτά τα τα πολύχρωμα DIY βάζα είναι ιδανικό για εσάς και θα φέρουν το χρώμα και το ύφος σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας. Το να κάνετε το δικό σας ανθοδοχείο είναι διασκέδαση, καθώς μπορείτε να το συνδυάσετε και να το ταιριάξετε στο δικό σας συνδυασμό χρωμάτων εύκολα. Θα μπορούσατε να κάνετε ακόμη και ένα DIY πολύχρωμο βάζο ως δώρο για έναν φίλο σας.
 
Για να φτιάξετε το δικό σας DIY πολύχρωμο βάζο θα χρειαστείτε:

  • Ένα γυάλινο μπουκάλι ή βάζο
  • Ακρυλικό χρώμα σε αποχρώσεις της επιλογής σας
  • Μία σύριγγα για να βάλετε το χρώμα μέσα στο μπουκάλι.
 

Είναι καλύτερα να ξεκινήσετε με ένα καθαρό βάζο ή φιάλη, ενώ μπορείτε να επιλέξετε ένα ασυνήθιστο σχήμα, αν σας αρέσει. Ανακατέψτε το ακρυλικό χρώμα μέχρι να πετύχετε το χρώμα που επιθυμείτε και στη συνέχεια με την σύριγγα ρίξτε το μέσα στο μπουκάλι. Στη συνέχεια γυρίστε το μπουκάλι, έτσι ώστε το χρώμα να καλύψει όλες τις πλευρές όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφα. Γυρίστε τα χρωματισμένα μπουκάλια ή βάζα σας ανάποδα και αφήστε τα να στεγνώσουν για 24 ώρες.

 Αυτά τα πολύχρωμα DIY βάζα είναι υπέροχα σε εμφάνιση ως ομάδα ή όταν περιέχουν ένα λουλούδι. Θα ζωντανέψουν το σπίτι σας γρήγορα και κοστίζουν πολύ λίγο. 

Sourse: adorable-home.com 
Φωτίστε το σπίτι σας σχεδόν αμέσως με ένα DIY πολύχρωμο βάζο Φωτίστε το σπίτι σας σχεδόν αμέσως με ένα DIY πολύχρωμο βάζο Reviewed by Decorator on 4:49 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.